Home
Events
Streams
About
IN DEVELOPMENT
News by Wasteful » prije 1 godinu    Esport

[Posao] Good Game Global u potrazi za Senior i Junior pozicijama u social media timu

Esport

Potrebne kvalifikacije:
- smisao za copy - pisanje tekstova za social media objave, opise video objava, razne tekstove ukomponirane u producirani video i foto sadržaj.
- smisao za memeove - što će nam sve ako se ne možemo skupa nasmijati. Smisao za sarkazam iznimno cijenjen. Lighthearted internetski humor. Prepoznavanje meme trendova i ukomponiranje istih u komunikacijski plan.
- kreativnost - smišljanje social media objava i video sadržaja.
- organizacija - puno je projekata, klijenata i partnera. Moraš se znati smisleno organizirati i birati prioritete. Trello, asana, discord, slack, kalendar - tvoji su prijatelji.
- komunikacija - cijenimo otvorenu komunikaciju i pravovremeno dijeljenje informacija o radnom kapacitetu kako bi mogli prilagoditi intenzitet. Odličan engleski jezik u govoru i pismu je obavezan. Smisao za komunikaciju i zezanje123 sa članovima našeg communityja.
- suradnja - pomoć kolegama ukoliko se za to pokaže potreba.
- esport i gaming - idealno imaš barem bazno znanje o poljima gaminga, tehnologije i esporta i zanima te naučiti još više o istima.

 

Očekuj klasičnu startup atmosferu što znači kontinuirano usavršavanje strukture, prioritizacije, dostizanje ciljeva, optimizaciju procesa. Imaš li želju pridružiti se timu ili poznaješ idealnu kandidatkinju ili kandidata? CV i štogod drugo slobodno pošalji na martina@good.game.

Izvor: www.linkedin.com

Uživo

Flambass
Day 72 Monday Mix is Back !socials
201

Eventi